Thursday, 27 September 2012

[GAMBAR] Penenang Hati dan Jiwa

Assalamualaikum...

Seperti biasa rutin harian sudah pun bermula, kerja-kerja kat opis semakin belambak rasanya. Ujung minggu ujian bakal bermula. ARHGGGG... takutnya.. Harapan aku apa yer? aku teringin nak lulus, sebab aku nak rasa kerja lain dari yang lain. Tapi, aku merindui dan aku suka dengan job aku sekarang walaupun banyak masalah yang aku hadapi. Itu semua adalah pengalaman dan aku akan mengambil iktibar atas apa yang berlaku. Walaupun aku nak jadi yang terbaik, mesti juga ada kekurangan yang aku lakukan. Itu yang membuat aku stress.. ah, lebih banyak aku melalut... Lupakan lah...

Kat bawah nih aku nak show sikit pic penenang hati dan jiwa aku... xyah lah tengok lelama yer.. [jealous].. hahaha, xd lah. kalau jealous baik xyah show kat sini.. tapi kan tipula kalau isteri xd perasaan jealous.. tul x??? blups.. sebenarnya nak tunjuk Mr. Hubby kursus ngan kengkawan dia minggu lepas. 

 hari pertama, tengah buhsan tunggu bilik.. sampai awal tapi bilik dapat lambat.. hahahaha..

 malam-malam kuar lepak.. enjoy yer tanpa gangguan kami.. hehe -_-

 wah, bergaya nampaknya... dengan spek lak tu.. 

 nih le penenang hati dan jiwa...

 orang kursus le abang... sebok bersembang.. kursus ke main nih???

 control macho ker??

 orang-orang terpenting.. 


 hurm.. kurus x?? lama tu amik masa nak kurus balik.. 

 technician C4i, IPK Selangor...

yea..yea... dapat sijil.. sebenarnya syok kursus dah habis. tapi abang xmo balik, sebab seronok dok kat hotel tu... kalau terlepas baca klik entry nih... Casa del Rio Melaka, kalu teringin nak tengok hotel yang my hubby check in click la sini... enjoynyer dia kursus kan?? so, another 2 weeks aku pulak kursus.. bubuy.. jaga anak pulak yer...

Okey lah sampai sini jer.. mood aku kurang sikit, sebab sakit tekak la.. cam nak datang balik jer penyakit batuk nih.. uhuks.. 

~ THE END ~

3 comments:

  1. smoga cepat sembuh batuk tu.

    ReplyDelete
  2. Hensem penenang jiwa tu hehe..

    *Jom join segmen:

    http://elihjapaharkini.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-elih-japahar.html

    ReplyDelete
  3. tangan di perot tu menawan heheee

    ReplyDelete