Monday, 24 September 2012

Casa del Rio, Melaka

Assalamualaikum..

Hye, entry kali nih menghayati tempat kursus Mr. Hubby aku ke Melaka.. Agak-agak korang berapa star la yer Hotel nih? Sure 5 star nyer.. ahaks, aku tengok dalam gambar pon rasa geram giler.. So apa kata aku share kan serba sedikit pasal Hotel nih.. Pic nih semua ditangkap oleh kawan Mr. Hubby aku.. Layan jer lah... Jom

 Pintu masuk Hotel Casa del Rio, Melaka


Casa del Rio, Melaka
88, Jalan Kota Laksamana
75200 Melaka
Malaysia
Tel: +60 6 289 6888
Fax: +60 6 289 6999

pandangan tengah hotel... cantik kan??

 Two Bedroom Suite yang bernilai RM480.00 - 1 Night
Exclusive betul, My hubby kata sesuai tuk guest yang nak g Honeymoon..

 View Bathroom.. 


 shower pon ada gak...

 haha... toiletries pakai buang yang exclusive.. dan ada separuhnya sudah menjadi milik aku..
(bawak balik).. malu siot -_-

 pandangan dari belakang hotel.. memang besh, aku pon teringin nak check in.. cantik siot...

Lastly, aku xd nak citer panjang sangat sebab keterujaan tu xder. Maklumlah bukan aku yang pergi. Apa-apa hal leh ler korang visit Hotel Casa del Rio tuk maklumat lanjut.. Nantikan cerita aku pergi kursus plak... 8-10 Oktober 2012.

~ THE END ~

4 comments:

  1. mahal sgt la .. huhu~ kalau gaji tinggi sikit leh la p... skali skala tuk honeymoon.. syok

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala u, kumpul duit ujung tahun leh pegi.. uhuks

      Delete
  2. salam perkenalan..t.kasih singgah..
    selamat datang mlk yer saya tinggal sana jugak..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga..
      insyaallah jika ada masa kami ke melaka lagi.. hahaha

      Delete