Friday, 3 August 2012

Salam Ramadhan

Assalamualaikum...

Hye fren, adoi kenapalah bulan-bulan puasa nih malas jer aku nak write.. Hum, padahal banyak jer masa aku. maklumlahkan, entahlah kenapa malas sangat. nak jahit felt pon malas, apatah lagi nak berblogging nih.. gggrrrr... Keje kat opis nih lagi lah bertimbun-timbun.. bilalah nak settle.. kerja yang x pernah habis. hahaha, tambahan pulak dengan Star Rating, habis nak check buku perkhidmatan and fail peribadi staff.. hope xjadi datang lah yer. pergi lah singgah negeri lain.. because last two years selangor kan.. hahah...

Mood raya pon xpasti, sedey cuti raya cuma sehari.. hummm lagi pon nak kemana jer, aku manalah ada kampung. daripada duk rumah jer, baik aku kerja. Lagipon nak simpan cuti tuk kenduri nanti.. kenduri siapa yer.. hah, nanti aku akan story bila tiba masanya nanti.. 

Ok lah, sampai sini sajer... bubuy.. 
mode: aduhai malasnyer.....

1 comment: