Wednesday, 8 August 2012

Iftar KUIS @ Kafe D' Manggis

Assalamualaikum..

Baru berkesempatan nak update blog selepas dua hari aku sakit gara-gara berbuka dengan air sejuk. xtahan tengok beb, yang peliknya dah seminggu lepas aku dijangkiti batuk selsema yang teruk then datang balik penyakit tuh. Ha, tu lah orang suh pantang. xmo.. hehehe.. So Iftar kali nih aku ajak dan suggest kat diorang di Kafe D' Manggis di Sungai Buloh. Dah bertahun tu xd lah sangat tapi selalu sangat berbuka di Putrajaya dan KL. Per kata cer try kat area Sungai Buloh plak. Then katanya tahun depan kat Bangi? tul ker? aku xkisah pon selagi boleh pergi dan ada kesempatan aku akan sampai.

Aku malas nak story bebanyak sebab anak aku auni dah bangun dari tido. So, kita layan gambar jer lah yer. maaflah gambar kali nih aku xdapat nak snap makanan yang ada. Sebab apa yer? aku pun dah x ingat. Kalau ada yang nak baca story pasal Juadah kat D' Manggis leh ler nengok blog nih. Klik Sini.. Dan aku x dapat nak upload semua gambar yang ada. Sebab, bila gambar waktu malam. Aku guna kan flash dan faham2 lah kalu flash kena kat muka.. hahaha, jadilah puteh melepak, tompok2.. uhuuuu, takut ada yang segan plak. Hihihikkk
kalau xpuas tengok gambar yang kecik nih, sila klik pada gambar.. akan besarlah ia nanti..

seramai nih yang hadir dalam 27 orang ...

nih dia para-para ibu dan wanita.. anak dara pon ada.. ehehe

para-para bapa pulak.. adoi auni you are gegirl la... jangan tertipu hanya 1 saja bujang yang lain tu dah ada anak.. dan lagi sorang tu dah nak tawen next month.. ahaks

antara pasangan yang hadir.. maaflah setiap kali Iftar, aku susah nak snap semua pasangan yang ada.. So, yang xd gambarnya tu aku mintak maaf yer... 

Keluarga Muzaffar

Keluarga Tok Kurinz
Sebenarnya mereka bertiga jer.. teringin nak anak girl kot...

Keluarga Naza

Keluarga Nabil

 Nabilz dan Wife

Izhar dan Wife
Nik, kenapa ngan nunang u tu??? sampai atas kepala kameranyer.. hehe

Fuad dan Wife

 Zulbahri dan Partner
bila nak hantar kad kenduri??

Geng2 Kembar.. Hehe

Nik dan anak muzaffar.. 
ala xtahu la nama anak dia nih.. Sory lah nik x dapat nak snap gambar kamu ngn nunang.. maklumlah kamera aiman yang pegang.. heheh

Nazril dan Auni
eee, bercahaya nyer muka anak ibu...
Nik, nunang kamu wat per tue??? ahaks

Look at Aisar face.. haaha..

Done.. So sorry to Keluarga Mad Noor and kalau ada yang tertinggal. Sory sesangat.. Maklumlah Aiman yang pegang kamera terlepas pandang la kot..

Next Story berbuka kat Intekma 12 Ogos 2012... with.. ehehe

5 comments:

  1. aku nak gambar ori leh???nnti email aku nik.norfarizam@gmail.com

    tunang aku tu merata... wat apa ntah tu mencangkung bagai

    ReplyDelete
  2. apsal gambar last tu aku nampak cam tinggi dr eyja n ina ek??? pastu aku match ngn aisar. hehehe cam anak aku plak :P

    ReplyDelete
  3. para-para bapa pulak.. adoi auni you are gegirl la... jangan tertipu hanya 1 saja bujang yang lain tu dah ada anak.. dan lagi sorang tu dah nak tawen next month.. ahaks
    --> 1 je bujang??? zulbahari, hakim???

    ReplyDelete
  4. aduyai...tunang aku tu mcm2 aksi rupanya. hehe .sabo jele.

    ReplyDelete
  5. @Afasz
    haha, nik yang tu jer yang aku nampak. nak wat cam ner.. gggrrrr

    ReplyDelete