Tuesday, 14 August 2012

ID Card Holder by Felt

Assalamualaikum..

Cerita kali ini pasal Hobi aku sekarang nih. Sekian lama aku tunggu masa dan budget yang sesuai untuk aku beli semua barang-barang felt yang aku idam-idamkan. Akhirnya aku dapat jua. Beshnyer la hoho... Ok, projek kali ini adalah seperti tajuk tu lah.. ID Card Holder. Boleh digunakan untuk sesiapa sahaja peringkat umur. Sudah bekerja ataupon masih study. Cheewah.. Hehe, Sebenarnya ia digunakan untuk mengantung kad kerja korang ataupon kad metrix student. xkisah lah kan janji leh gantung.. haha

 
 tadaaa... nih ler hasilnya. simple jer. menggunakan kain felt. nanti akan diupdate yg mantop nyer. dalam proses..

so kepada sesiapa yang berkenan nak order. leh comment kat bawah nih yer. request jer nak warna apa. Harga akan diberi kemudian.

~ THE END ~



3 comments:

  1. salam kenal.hai si comel.i dah follow.follow balik ye..tq ;D

    ReplyDelete
  2. @Afasz
    rajin ar sangat, ikut mood jugak ku nak wat benda alah tue. hehe

    ReplyDelete