Thursday, 23 August 2012

Hari Raya Pertama @ Kampung Halaman

Assalamualaikum..

Selamat Hari Raya, pohon maaf di pinta kepada semua bloggers dan readers. Jika ada salah silap. Terasa tersinggung dengan penulisan mamamyja nih yer. Berkesempatan juga aku mengucapkan selamat hari raya kat blog nih yer. Maklumlah, raya untuk aku dah habis. Dah start keja dah pon. Nih ngah kerja la nih. Bosan xd benda nak wat, so aku berblog lah kejap.. Xd kerja ker?? belambak nih weh. Lupakanlah kejap sebab mood raya aku x habis lagi nih.. Tahun nih rasa seronok sangat sebab beraya dekat kampung aku. Dapatlah aku beraya dengan ibu dan ayah setelah 4 tahun yang lalu.

SILA CLICK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT DENGAN LEBIH JELAS

nih la kampung halamanku.. Sungai Besar. Kenapa aku snap separuh yer.. ntahlah.. Percutian selama 4 hari 3 malam... memang besh dan puas giler.. hahahah

pemandangan yang indah.. haha, padi baru tanam tu. belum menghijau lagi.. nampak x apa yang aku nak tunjuk??? hehehe, teka lah kalu pandai yer.. 

dan yang ini juga?? nampak x?? Firstly sememangnya baju kami sama dan ditempah khas.. aku hanya bg ukuran jer. Selamatlah muat. memang tailor yang bagus. aku berpuas hati sangat2. So kalau ada yang berkenan next year. Leh ler tempah kat Haida Handmade Leh ler klik link tu yer..

tema color tahun nih.. peach pink.. leh ker cam tue?? ngah save budget abang kata.. huuwwaaaa, tu yang xsama tu. why my eyes like that?? sedih coz, adik!!! cam ner ko snap gambar aku nih.. xbalance. kaki pon x nampak.. huh.. aku nak tempek jugak sebab muka auni senyum tu susah nak dapat..

hah, sekarang susah plak nak tunggu auni senyum. yang aisar dari tadi memain. saja jer kan. nak wat cam ner budak2 memang payah nak bergambar. ikut mood dia jer.. gggrrr

thiz is my family
ayah, ibu, syahir, syahmi and me.. aiman dan aisar mana??? 

seisi bermaafan bersama keluarga.. ngan ayah dulu..

dengan ibu.. with aiman?? ala x snap ler.. ahaks

ha ni lah dia ahli keluarga ayah.. cuma tinggal seorang je xd dalam corum nih. biasalah yang sulung dari kiri. 

sikitnyer?? mana yang lain.. hum, masing2 bz agaknya.. tokwan pon xd. xsilap aku g baraan. hehe

selesai sudah bergambar bersama keluarga, so sekarang bersama ahli keluarga sendiri. Now with auni. hehe, senyum meleret. banyak nyer persamaan.. nama pon anak.

bersama ngan yang tersayang.. hehe, anak2 mana? biasa ler dah balik kampung. ramai lak yang nak ngusung auni. aisar lak ngah sebok bermain..

akhir sekali.. pose sesorang.. hehe, saja jer nak glamor kan diri dengan kamera sendiri.. ahaks.. actully, baju yang aku tempah kat tailor tu, untuk budak2 jer. ntah macam mana aku pujuk tailor tu tuk watkan baju aku sekali.. selamat akk tu mau buatkan siap ada reben lagi tue.. ahaks... 
akan bersambung next story, Hari Raya Kedua.. wait yea..

~ THE END ~

2 comments:

  1. comey auni senyum. aku malas nk update.. tp rasanya kene update gak nnti. kang bersaawang

    ReplyDelete
  2. @Afasz
    ko xper.. ada masa. aku nih rasanya 2 hari nih jer free. pas tu next week dah start rutin harian. nak update pon susah. bz ngan kerja..kerja.. adoiii. nih pon kerja dah beratur tue..

    ReplyDelete