Monday, 27 August 2012

Hari Raya Kedua @ Kampung Sedara

Assalamualaikum...

Hari Kedua raya... ahaks, sekarang nih dah raya ketujuh. Saja jer nak mengimbau hari yang lepas.. Seperti biasa hari nih dah hari kedua aku bekerja. Buhsan tanpa kengkawan disisi aku.. arghhh pecah kepala. Nih pon sambil dengar lagu malas nak hiraukan keadaan sekeliling dengan memakai headphone.. huahaha. Jam pon baru kul 9.30.. Lambatnya masa berlalu.. Oh tidak!!!!.

Entry hari ini adalah sambungan dari entry yang lepas, Hari Raya Pertama. Kepada yang tertinggal leh klik nih. Sebenarnya xd lah banyak sangat aku nak story. Cuma aku nih suka nak menempek gambar jer. Raya Kedua nih kami menziarah keluarga-keluarga tokwan. Hum, ziarah sedara mara. Aku pon sampai sekarang x tahu petalian darah mereka. Boleh ker?? adoi cucu apa nih?? Ahaks. So jom layan gambar jer lah yer...

SILA CLICK PADA GAMBAR UNTUK MELIHAT DENGAN LEBIH JELAS

 seperti biasa tema biru sedondon plak.. alahai abang mana nih??? oh lupa snap gambar..

 ramai nih ker family aku?? oh tidak, ramai lagi sebenarnya.. tapi masing2 balik kg.
(abang? y u pose like that..)

 pose lagi.. ayah mana? baru perasan, toilet erk??

ini dia, my tok wan.. 

 with my cousin.. dah anak 2 dah sama cam aku..

 cousin lagik... next year welcome to the club kan.. sweet february.. good luck okay.. i nak jadi penyambut tetamu.. ahakas.. nak jadi pengapit xleh dah.. coz i dah jadi mama... uuuwwwaaaa

ngah sibuk beraya, auni tidur.. hehe...

 my lovely husband... adoii geramnyer...

 anak ibu... aisar

 anak ayah... auni

seperti biasa, pose baju raya... baju raya kedua... ahaks. but y jari aku kat situ?? cam ada niat jew.. ahaks..

8 comments:

  1. mood raya x abes lg kan, dh kena msk keja huhuuu...
    nureen esk baru start n3 raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyer lah... ija dah start keje last week lagi tue.. ahaks

      Delete
  2. ko pakai bj biru ke kelabu tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. biru la nik.. ahaks.. kena flash tu yang jadi warna nyer lain.. hehe

      Delete
  3. meriahnye raya..
    rasa tak puas jek cuti raya seminggu.. hehehe..

    salam kenal dari saya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih.. aah yer lah xpuas pon

      salam kenal dari saya juga..

      Delete
  4. selamat hari ryaq aidilfitri :)

    ReplyDelete