Thursday, 7 June 2012

Setelah 5th Anniversary, Akhirnya..

Jap jer kan masa dah berlalu.. Aku pon dah makin tua... huahahah yang penting lum masuk lingkungan 30-an.. hampir2 jugak lah kan.. uhuks, sebenarnya xd lah nak story panjang-panjang, cuma nak share pic jew...  aku nak update story nih guna site yang baru. means dalam Wordpress. Maklumlah domain aku nak xpired 10hb nih. So aku dah pun tukar ke domain yang baru siap beli hosting lagik tue.. ahahaha, semangat nyer pasal. Padahal bukan pon selalu aku hupdate blog pon..Tapi sebab lambat sangat proses nak transfer domain tuh. 5 - 7 hari bekerja tue.. so daripada peram jer gambar nih lelama, baik aku show off kan. ahaks jom jer lah layan gambar..

 hahah... nih ler hasilnyer... huhu

 aku xd lah hire cameraman yang bertauliah... adoi, banyak gambar xjadi sebenarnya... apa pon ok jerlah kan... huhu


 auni with ayah

 auni with ibu.. aku rasa gambar nih jer yang auni pandang kamera bila snap pic with aku... sebab lepas2 nih dia akan wat don't know jer... cuba snap ngan ayah dia... adoi [jealous]

 see... she like it... auni memang anak ayah betul lah...

 then see when she with ibu... arghhh auni, pandang la kamera... uhuks, really2 sad...

ini lagi sad agaknya, siapa pon xmo tangkap gambar ngan aisar.. eheheh, bukan xmo.. tapi xsempat kamu asik sibuk nak g playground jer... last2 bila bagi main, xmo lak main puas2.. penat agaknya.. jalan jauh yer.. hehe


~ THE END ~


5 comments:

  1. alhamdulillah dah 5 thn...

    seronok nye dah 2 anak...

    auni dah besar dah...makin tembam !!!!

    *nnti dtg wedding aku dah masuk 3 ke?

    ReplyDelete
  2. @Afasz
    ahaks, soklan cepu emas.. bile kenduri ko? kalu tahun nih xd lah masuk 3.. nnngeee

    ReplyDelete
  3. @mamamyja:kenduri aku , insyaAllah tak lama lagi :D

    ReplyDelete
  4. @Afasz
    Iyer... Hopefully xd gab ngn adik ipar aku yer... Ahaks

    ReplyDelete