Tuesday, 26 June 2012

Peperiksaan Perkhidmatan Awam, xnak baca buku ker??

Menghitung hari sebenarnya, Next Week aku dah nak exam. Adoi, satu apa pon xstudy lagi nih... heheheh, apa nak jawab nanti.. Sekarang nih tengah xngantuk, bukannya aku nak study. Tapi masih lagi mengupdate blog. Maklumlah tengah stress ngn macam2 hal... 

Xder apa yang nak aku story kan kat sini. Just nak bagi tau kat sumer yang aku nak exam naik pangkat?? Layak ker? Insyaallah Boleh Wat keje pon still tunggang langgang lagik nih. Adoi.. Doakan lah yer, Buku x baca cam ner nak LULUS.. ahaks, selamatlah exam nih leh TENGOK buku... Jangan Jeles yer..

 slip peperiksaan pon dah keluar, mak aih kat mana nak exam nih.. jauh la plak, uhuks

 buku-buku yang perlu dibaca, hum sempat kew??? eee takoootttt nyew...

contoh soalan last year, just review-review jeew.. adoi, susah sei. Maklumlah PTK dah senang so, KPSL susah la yer.. xaci langsung..

MY WISH
Doa dari family, kengkawan, sahabat handai [sama la tuh] sama ada kenal atau x.. 
Doakan saya LULUS...

insyaallah, amin..

~ THE END ~

5 comments:

  1. good luck eyja... :)

    moga success....rindu la kat kawan2 kuis smua....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. sampai 2 buku perintah am ko.semangat waja.huhu...weh,buku PKPA xde ker?

    ReplyDelete
  4. @Liza LizLil
    semangat tu penting.. buku tu pinjam kat library. lupa nak bawak balik baca.. ahahahah...

    ReplyDelete
  5. ceh,ingat beli sendiri.hahaha...

    ReplyDelete