Sunday, 24 June 2012

Malibest Resort, Langkawi

Cerita bersambung... Seperti entry yang lepas, lebih kurang overview pasal Langkawi. Boleh click pada link, untuk read entry yang lepas. So sekarang aku akan citer lebih mendalam, xdalam sangat.. la pasal resort yang kami duduk nih. 


Malibest Resort RM 180 untuk 1Night, nih bilik yang aku ambil. 
niat hati nak cerita lebih detail pasal challet nih tapi time nak view harga, kena click satu-satu. Dia x buat table pon. Kan susah aku nak paste kan..

Boleh la click Malibest Resort tu, untuk maklumat lebih lanjut. ahaks... 
Layan gambar jerlah yea...

nih lew katilnyer.. hehe, tido berempat, dengan anak-anak yang buas.. adoi.. 
 adoiii... bersepah, huahahahah.. penatlah katakan.. gggrrrr

view toilet okay ... 

anak-anak ibu keletihan. Sampai-sampai jer check in jam 3pm terus tido.. bagus sungguh. penat sangat ea.. maklumlah bangun awal kul 6.30 pagi dah mandi, terus x tido...

rindunyer.... xpuas rasanya..

nih la dia pantai chenang, langkawi...

self mode.. gambar sekeluarga, kenangan di chalet malibest....

gambar kenangan...

Akhirlah sudah story pasal resort. Bersambung dengan story yang lain pulak, tunggu yea... So, siapa yang berminat nak check in challet nih. ada contact number aku tinggalkan...

Malibest Resort
Pantai Cenang, Mukim Kedawang,
07000 Langkawi,
Kedah Darul Aman.
Tel : +(604) 9558202 / +(604) 9558222
Fax : +(604) 9552822

~ to be continue next episod ~

2 comments:

  1. Replies
    1. Hai Puan Siti, saya amik bilik Selang.. Kenapa?? nak pegi yer?? besh tau. Depan laut

      Delete