Saturday, 12 May 2012

Kenanganku Bersama .....

Perkara cam nih sering kali berlaku. Aku terlalu rindukan kawan-kawan xkiralah masa apa sekalipun. study, time kecik2 or what ever ah.. Satu perasaan yang susah nak digambarkan.. Fuuyooo... Kengkawan lah yang boleh wat kita heppy... grrr cam muka nih, or sememangnya aku memang dah hepy. xjugak, kekadang ada moddy gak aku nih.. HUAHAHAHA...

ntah paper la... cam lah x pernah snap gambar ngan kucing.. wahahah, 

Disebabkan aku sukar tuk melepaskan kerinduan dan kegembiraan ku, so kita lyan gambar lah yer... ehehem sebelum tu, syok sgt dapat berblog nih.. sebab anak-anak kesayangan aku belum bangun... eheheh


not sure sem berapa nih... aahaha


ina ngan aishah.. sebenarnya gambar nih ditangkap 2 kali, first snap kita akan tangkap dekat2.. huahahah, amik ko segala jerawat, jeragat akan kelihatan... heheh

hahah.. senyuman yang ntah hapa2... lantak lah kan.. yang penting aku epy...


ha, kan aku dah kata.. diorang memang suka tangkap gambar dekat2.. nak muka dia jew concer kamera tuh.. adoiii

haha... kursus apa nih kalu leh korang teka.. apa lagik, kursus kawin la wei... hihikk

 kenangan .. tema pink, then lupa ar sbb apa kami pakai pink paada hari nih...
Dari kiri : aishah, ina, salina, fiziana, aku, ika, nik then.. kembar.. sampai sekarang aku xkenal.. huahaha

apsal aku tue... ahahaha

 didalam kegembiraan ada terselit kedukaan.. huahahah...

 tiga sekawan... kemana saja mesti bersama.. windu sgt kat kowang.. walaupun kami masing2 dah berumah tangga, tapi kami tetap berjumpa antara satu sama lain.. itu semestinya kan...

 geng serumah... huhahahahha... besh2.. madammondoq cam ketua rumah jew... geeee


 kenapa pose ngn kotak digi tu yer.. aku lupa dah apa ada kat dalam kotak tu.. haha

Akhirnya, kalau nak story memang x abih lah kan. banyak lagi gambar aku ngan dirang, cuma xd masa lah sekarang nih nak story... lagipun aku nih dah lama sangat xupdate blog.. susah betul nak dapat free time... ohehe, ok lah bubuy...

[mood ke laut]

6 comments:

  1. hahahhaa...tetibe rindu gile ngn korang...wah bess nyer time nih kan...happy n happy..xder pikir masalah pun erk...skrg da kawen, sumer tanggungjawab ader..betul2 hargai waktu itu... miss u all.... na~

    ReplyDelete
  2. yang penting eyja tgh tido time kursus kawen..haha sekarang da jadi isteri n ibu pd 2 org ank...eii sungguh xpercaya masa cpt berlalu.... na~

    ReplyDelete
  3. @Anonymous
    haha... aku bukan sengaja nak tido lah... kan aku senggugut time tuh.. hahaha, apapon.. insyaallah next year tambah lagik sowang.. uhuks... aku pon xcaya.. gggrrrr

    ReplyDelete
  4. gambar yg semua pink tu ...semua dah kawin kan? kecuali aku n fizi...yg kembar tu ..aku pon tk dpt cam mana hamizah mana hanisah

    ReplyDelete
  5. @Cik FaRiZaM
    itulah, tinggal korang berdua.. eheheheh, bila lagi yer???

    ReplyDelete
  6. kenangan lalu mengusik jiwa.huhu...

    ReplyDelete