Sunday, 13 May 2012

Astrid - Tentang Rasa



Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Izinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya
[ulang jer corus nih]

Besh giler lagu nih kan... huahahaha....
Read more ...

Saturday, 12 May 2012

Kenanganku Bersama .....

Perkara cam nih sering kali berlaku. Aku terlalu rindukan kawan-kawan xkiralah masa apa sekalipun. study, time kecik2 or what ever ah.. Satu perasaan yang susah nak digambarkan.. Fuuyooo... Kengkawan lah yang boleh wat kita heppy... grrr cam muka nih, or sememangnya aku memang dah hepy. xjugak, kekadang ada moddy gak aku nih.. HUAHAHAHA...

ntah paper la... cam lah x pernah snap gambar ngan kucing.. wahahah, 

Disebabkan aku sukar tuk melepaskan kerinduan dan kegembiraan ku, so kita lyan gambar lah yer... ehehem sebelum tu, syok sgt dapat berblog nih.. sebab anak-anak kesayangan aku belum bangun... eheheh


not sure sem berapa nih... aahaha


ina ngan aishah.. sebenarnya gambar nih ditangkap 2 kali, first snap kita akan tangkap dekat2.. huahahah, amik ko segala jerawat, jeragat akan kelihatan... heheh

hahah.. senyuman yang ntah hapa2... lantak lah kan.. yang penting aku epy...


ha, kan aku dah kata.. diorang memang suka tangkap gambar dekat2.. nak muka dia jew concer kamera tuh.. adoiii

haha... kursus apa nih kalu leh korang teka.. apa lagik, kursus kawin la wei... hihikk

 kenangan .. tema pink, then lupa ar sbb apa kami pakai pink paada hari nih...
Dari kiri : aishah, ina, salina, fiziana, aku, ika, nik then.. kembar.. sampai sekarang aku xkenal.. huahaha

apsal aku tue... ahahaha

 didalam kegembiraan ada terselit kedukaan.. huahahah...

 tiga sekawan... kemana saja mesti bersama.. windu sgt kat kowang.. walaupun kami masing2 dah berumah tangga, tapi kami tetap berjumpa antara satu sama lain.. itu semestinya kan...

 geng serumah... huhahahahha... besh2.. madammondoq cam ketua rumah jew... geeee


 kenapa pose ngn kotak digi tu yer.. aku lupa dah apa ada kat dalam kotak tu.. haha

Akhirnya, kalau nak story memang x abih lah kan. banyak lagi gambar aku ngan dirang, cuma xd masa lah sekarang nih nak story... lagipun aku nih dah lama sangat xupdate blog.. susah betul nak dapat free time... ohehe, ok lah bubuy...

[mood ke laut]
Read more ...

Friday, 4 May 2012

Malaysia Sport Industry Exhibition (MSIE) 2012


Majlis Belia Malaysia dengan sokongan dan kerjasama Kementerian Belia dan Sukan Malaysia akan menganjurkan MALAYSIA SPORT INDUSTRY EXHIBITION (MSIE) sempena Tahun Industri Sukan yang telah diumumkan oleh Y.A.B Dato' Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia yang juga merupakan Penaung kepada Majlis Belia Malaysia.

Maklumat pameran adalah seperti berikut :

Tarikh : 4hb - 6hb Mei 2012
Lokasi : Putra World Centre (PWTC)
Perasmian : Y.A.B Perdana Menteri Malaysia (5hb Mei 2012)


So apa tunggu lagi... Jom lah meramaikan.. uhuks, aktiviti untuk hujung minggu nih...
Read more ...

Ustaz Azhar Idrus - Bab Sanding

Untuk renungan kita bersama....

video

Read more ...