Wednesday, 4 April 2012

Besday Gegirl Part One

Sebelum story nih basi jadi pekasam baik aku citer kan.. Maklumlah sekarang nih aku x boleh bukak sebarang web selain daripada HRMIS @ MS OUTLOOK.. orang ngah nengok aku.. katanyer aku xwat keje siap mention kata ADMIN lembab.. wow, hebat tul kritikan diorang. anywhere i accept it.. maklumlah aku nih PT jew pon... lain lah diorang RAJIN wat keje.. LATE sikit, mention aku lembab.. its ok.. lupakan pasal itu.. arghhh xmo pk dah.. wat serabut kepala hotak dan akal fikiranku jew..

So, semalam opis aku ada wat celebration besday gegirl and boboy yang born from Januari to Mac.. so aku antara salah sorang daripadanyer.. ngee, sebab tu aku rasa cam nak story sangat citer nih.. cuma sedih sikit, ak xtau awal. myb nak suprise kot. sampaikan aku nak amik emergency leave xjadik.. sakit peyut yang teramat sangat (kuar masuk toilet tu) [faham2 okey].. eheheh.. aku pon ngn muka tembok tarik balik sms el aku tuk datang keje sebab nak celebrate.. [xmalu].. ahahahah. cuma aku x bawak kamera gedabak tu jer, padahal dah tau.. argh malas lah nak usung.. weee... so dengan menggunakan kamera samsung s2 aku tu gambar jadi kabur giler.. wahhh.. ok jugak lah daripada xdok kan..

 ahaha... pose lepas touch up sikit2 after solat..

 member baru masuk.. ahaha, nasib badan la sya yer ko masuk admin.. hurm

 member seperjuagan.. wat admin.. tapi diorang memang rajin. aku jew yang malas..
kak ann, sha n aku lew.. [snap pic cam nih wat aku terasa sudah berisi] koh..koh..

 nih ler kek nyer.. besday from Jan - Mac sedap kek nih.. ada Blueberry.. wink

 ahahah.. time belek membelek tudung yang aku wear.. ahahah... aku beli kat SINI sapa berminat leh ler singgah.. cantik2 sangat tudung dia jual.. Biasalah tren masa kini, bawal pon dah ada rose.. ngeee.. xd lah pakai bawal kosong jew.. sapa yang mahukan kelainan leh ler try sehelai, pasti besh...

 zura, xlama lagi akan jadi ibu.. wah syok nyer.. first baby tue..

 antara yang awal hadir tuk pose.. tu yang penting.. ngeee

 pose lagi dan lagik.. eheheh

 apa lah yang diorang gelakkan sebenarnya erk???

 ya.. nih lah antara yang celebrate besday.. myb ada yang kurang kot.. eheheh

 menu tuk petang tu.. mee kari, tp aku snap cam xmeriah jer mee aku tu. maklumlah ak nih xmakan pedas.. so sbb tu nampak cam xsedap jew. tp sebenarnya memang sedap. that y la ak x letak kuah banyak.. pedas, karang xabis membazir je..

 sesi bergambar ngn hadiah.. huahahah...

apsal ngan muka aku tue.. wahahaha

kak ann & sha... masing-masing sudah berkeluarga.. ahaks...

muka gembira dapat hadiah.. mau x nyer, memang syok kot... sapa yg xgembira dapat hadiah. memang menipu la kan...

ehehhe... dapat mug.. thanks you oulls... naper muka aku like that.. actually tersilap pose okay.. ngeee


perasan x? orang kat belakang aku tu gembira sangat... adoi... 

kak ann & zura...

~ THE END ~

3 comments:

  1. wah,tdung baru tu.best x pakai tdung tu?

    ReplyDelete
  2. @Liza LizLil
    Ahaks.. biasa jer.. cam pakai tudung bawal biasa tue..

    ReplyDelete
  3. wah,,sedpnye kek tu..teringin la

    ReplyDelete