Wednesday, 7 March 2012

Saat Gembira

Happiest Moment... chewah, nak speaking aja.. ahaks, sebenarnya xtau nak update apa. boleh ker cam tu.. hum, aku ada little bit masalah, dan aku xtau nak selesaikan.. How ha?? hum, lupakan boleh x?? tapi cam xelok jer bunyi nyer.. cam nak lari dari masalah la plak. tapi aku bukan yang jenis mcam tu.. so, hope today masalah aku tu selesai, kalau x, selagi tu masalah berlegar2 dalam kepala hotak aku nih.. 


Aku x tau nak story apa.. cuma saja ngah buhsan tunggu aiman balik dari fitness, so kami pon tangkap la gambar ntah hapa2 ntah... bersama dua orang anak aku yang good2 sumernya... ehehe, so jom layan gambar okey...

dengan menggunakan handpone samsung sii aku tu, ini lah hasilnya. memang xberapa clear sbb guna kamera side depan yang hanya 2.3px berbanding yang dibelakang 8.0px..
like this picture coz auni pandang kamera,.. huahahah


 lain yang ibu suruh wat, lain yang ko wat yer aisar... auni kenapa tuh???

 nih lagi satu, adoi.... kotornyer... hum anak sapo lah nih...
auni : hum malas lah layan ibu ngan abang aisar... xhabis2...


ha, tu dia sketsa kami... dah ada 2 anak aku yea... pejam celik, cepat jer masa berlalu... aku pon dah makin tua dah... ehehe, seronok jer tengok anak membesar depan mata.. besh kan??? ibu sayang kamu berdua.. walaupun macam2 ragam korang bagi kat ibu ngan ayah... eheheh

tapi bukan kamu berdua jer yea... lagi 3 akan menyusul kemudian [insyaallah] 
mudah2an, Allah makbulkan permintaan kami... amin

wish to Aisar Na'imullah & Nurul Auni
Jadilah anak yang soleh dan solehah, Taat kepada Perintah Allah dan Rasul serta kedua IbuBapa ye...
Ibu sentiasa doakan kamu semua... amin...

4 comments:

  1. my probs dah solve.. lega sikit.. tapi no done fully.. huahahah... harap2 dia ok bila ak bagi tau dia nanti.. amin

    ReplyDelete
  2. ape probnye?nak tau.hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. muka anak2 ko mmg ikut muka ko....lg2 tang mulut

    ReplyDelete
  4. @Cik FaRiZaM
    ahahha.. dah nama pon anak. satu company.. ngeee

    ReplyDelete