Saturday, 31 March 2012

Pemenang Birthday Giveaway @ mamamyja.com

Firstly nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada yang join then wish bufday kat mamamyja. First time wat contest nih. xramai pon yang join. Maklumlah blog kiter nih xramai follower n xramai pengunjung.. Sebab nya kita xd masa jugak nak kunjung blogers2 yang lain. Busy sangat la kan... 

Tiba masanya tuk mamamyja nak umumkan pemenangnya.. ehehe, tapi sebelum tu nak bagi dulu jawapan yang mamamyja suh korang jawab tu..

Tarikh Lahir : 8 Mac 1985
Umur : 27 tahun

Pemenang Pertama : Blog Afasz
Jawapan betul, wish yang menarik siap ada pantun lagik.. tu yang besh tue.. yang paling penting entry nih di pos pada tarikh besday mamamyja..
Pemenang Kedua : Blog Miss Mustache
Jawapan betul, ucapan yang menarik siap ngan song lagik.. ada cupcakes walaupun mamamyja xleh nak rasa pon kek tue.. ngee

Pemenang Ketiga : Blog Fatin Najwa 
Jawapan betul, siap ada poster bufday walaupon gambar tue gambar dia sendiri.. ehehehe..
Pemenang Keempat : Blog  Putery Isya
Jawapan betul, siap ada wish lagik tue...
Pemenang Kelima : Blog Bukan Saya Disini 
Jawapan hampir2 betul. yang penting umur kan.. so tul lah tue teka.. ngeee... wish menarik..

Special Gift : Blog Lizalizlil 

Jawapan betul, post on tarikh bufday mamamyja cuma time jer x tepat.. mamamyja lahir pada 8.29 malam.. ehehehe..

Tahniah kepada para pemenang2.. yang tidak berjaya jangan sedih or hampa sangat. sebab present nyer pon xd lah special mana. korang akan dapat saguhati daripada mamamyja. tinggalkan alamat, bolehla mamamyja pos kan saguhati tue.. bagi yang menang special gift, tinggalkan alamat jugak yer..

Kepada yang berjaya, tugasan korang pulak sila tinggalkan Bank Acc Num (Maybank) kalu xd bank lain pon xper. untuk mamamyja bank in kan duit. Jangan korang post kat comment lak. Please email kat mamamyja okey.. mrsaiman38@yahoo.com.. jangan lupa laks...

Akhir sekali thanks sebab kowang follow mamamyja.. luv u.. bye...

6 comments:

  1. tq eyja....:)

    akan email kan segera.

    ReplyDelete
  2. @Cik FaRiZaM
    welcome duit akan dibank in pada waktu bekerja yer.. senin.. so wait ya.. ahahah weh nk request nih, letak ar blog aku kat review ko.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk sume pemenang.hoho

    ReplyDelete
  4. @mamamyjaok aku mmg nak letak pon. nnti aku letak kat side bar tepi tu.

    ReplyDelete