Thursday, 22 March 2012

Kesayanganku Aisar dan Auni

Bila tengok muka anak-anak sejuk jer hati kan... Rasa sayang sangat tu meluap-luap.. Tambah lagi cam aku yang dah ada anak 2 nih, hum... sayang nya tu susah nak gambarkan.. Aisar, sudah semakin besar.. Cepat jer, eheheh.. bau masyam kat badan tu dah hilang dah. sebab terlalu aktif.. huahahah, kalau x bau itu lah pengubat rindu, walaupun selalu jerk bertengkar.. ngeeee... dan dia kekadang agak memeningkan kepala ibu, tapi ibu syukur sangat dapat anak macam aisar. Suka tolong ibu expecially bila ibu tengah sidai kain, lipat kain dan kemas rumah.. Aisar suka tolong ibu.. hopefully sampai ker besar perangai dia tuh.. sejuk hati ibu.. huahahaha

Nih ler aisar, sapa yang dah kenal tu tau dah perangai dia.. ngeee

Sebenarnya xtau nak story apa... Kebetulan tujuan aku kat sini sebab nak g IKEA.. ehehe, beli hadiah kawin. pastu jalan-jalan ada plak teddy bear banyak2 kat tengah2 shopping compleks nih.. so kebetulan pulak aku bawak kamera. apa lagi pas g IKEA kitorang terus ke eCURVE ... lepaks dengan anak-anak. tapi auni wat hal lak.. time syok-syok nih dia meragam nak sleep la plak.. adoi


nih view dari depan.. hurm.. dengan anak ngah nangis cam ner lah aku nak tangkap gambar dengan elok.. jadi, main belasah la snap.. nak godek2 dslr aku pon susah auni ngah bising.. eeee geram, dah la tempat cantik, susah ibu nak tangkap gambar.. ok, jom kita layan gambar yer...


gambar yang aku snap memang ada yang kabur. maklumlah, den baru belajar. dah la auni sik meragam jer. cam ner la ibu ada masa nak setting bagai.. ahahaha.. apa pon puas hati sangat dapat tangkap gambar kat tempat cantik cam gini... uhuhuhu

3 comments:

  1. auni cam xde perasaan jer.hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. @Liza LizLil
    ahahah, auni ngantuk.. sebab tu cam xd perasaan jew.. nengok mata dia bersinar, pas nangis.. uuuwwwaaa

    ReplyDelete