Friday, 9 March 2012

Happy Birthday to Me


Semalam Birthday aku.. huahahah, hum dah besar dah aku kan.. Berapa umur aku sekarang erk?? Cam muda lagik jew. padahal dah tua dah...  Ahaks, anak pon dah dua. Next Year tambah lagi satu.. Insyaallah mudah-mudahan... Ngeee... So xd per pon yang aku nak story kat sini... Dah tua-tua nih x banyak hadiah yang aku dapat.. ngeee... Apapun thanks kepada yang memberi hadiah yea... eheheh...
Kat bawah nih antara hadiah yang aku terima... thanks yea kengkawan...

 from CC aku kat opis nih... ngeee thanks yer Kak Jas

from kak an dan zura... thanks ye... Choclate fudge.. I Like..

dan Hadiah paling bermakna untuk aku.... Gaji aku naek 13%... 
tapi belum leh gembira sebab lepas nih Harga Barang pon akan naek... Sure punya...


SBPA Dibatalkan.. tapi, agak menyedihkan lah sebab SBPA nih x menjadi.. Sebab aku penat la wei.. sebab sampai kena marah itu ini, sebab tension ngan semua orang, dan paling aku xleh lupakan sampai aku demam 2 hari... cam hampeh... sedih sangat..... patah balik guna SSM pulak.. dan ada tambah baik.. eheheh. tapi aku malas nak story penambahbaikann tu.. 

Aku nyer contest still berlangsung.. so korang2 leh la join.. untuk dapatkan hadiah. sbb xramai yang nak join pon.. sebab hadiah xmenarik ker??? adoi.. myb traffik ak xup sgt kot..  sob..sob... sedih uuuwwwaaa


So rasanya xd story dah aku nak citer.. today aku nak g ke Kedah,... Yuhuu, g kenduri kawin... So next update, sekitar trip aku ke kedah... ehehehe... nantikan yea...

2 comments:

  1. gi kedah tu amik gambar byk2,pastu update blog trus.org nak tgk gak sbb xdpt join.huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nheee.. org xbwk kamera la.. leceh ngn anak2. so snap ngn sii jee.. hihik tu pon xdpt bykk... soryyy

      Delete