Sunday, 4 March 2012

Dengan Slumber Memecah Masuk

Ahahah... tajuk nak gempak saja.. Weee, saja jer kabutkan keadaan.. So story mory kali nih. aku berpeluang memecah masuk opis laki aku.. huahahah... xd lah, sebenarnya kami ada invited jamuan perpisahan diorang. ayat 'memecah masuk' tu cam kasar sangat.. eheheh... 


semua yang hadir berbaju kemeja batik dan berbaju kurung. tapi aku??? huahahah,, shirt ngan skirt.. agak2 diorang nak invite aku ker lepas nih.. ehehe, k per daripada aku wear jeans.. ahaha... xd la xsopan dreass up aku. cuma agak sempoi dan xmengikut tema.. patutla cam orang pandang jew.. mayb cun sgt kot.. xabih ngan perasan xsudah2.. motivate kot. nak haarap orang lain puji memang xd lah kan. so per salah angkat bakul.. untuk keyakinan diri jugak kan. but still know who i am.. tul x...

haha... aku wear cardigan ngn skirt.. ngee, ok per dari xwear apa2, tul x...

so, kami pon menjamah nugget dlulu.. coz aiman sibuk snap pic kengkawan dia.. ahaha, auni mana yer?? xkan ku tinggal my princess sorang2 kat umah. cian dia.. ehehe, so menu malam tu nasik minyak, n bla..bla,.. hum ok lah kan, janji kenyang... ehehe

after makan diorang wat sesi karaoke dan cabutan bertuah. jadi kami nih rasa cam xbertuah so kami pon cabut lari... ahaks.. bukan balik pon..  TAPI.. naik atas, g opis laki aku... kat sini nih ha...

Komen - memang cantik, mengamalkan 5S.. tapi 5S cam budak2.. ahaha, sory yer abang kutuk opis.. ahaha, xmo cakap la cam ner kan, tapi still leh imagine.. huahaha...


 view dari depan... ehehe, leh la cantik jugak la kan

 ok, kitorang sekarang kat pusat kawalan negeri selangor.. ahaks, first time masuk.. selamat lepas.. aha, bila dah dapat masuk, snap pic la gambar...

 view keseluruhan... xd besar mana..

 sistem yang aku nak register rituh... nanti la aku story... MY DISTRESS..


anak ayah.. yer ker?? hum agak sama x muka depa?? hum..


 ~THE END~

1 comment:

  1. eh.. yg kecik tu sebijik muka aiman... hehe..

    ReplyDelete