Monday, 5 March 2012

Aster Spring - Origin of Beauty

Sebenarnya cerita nih dah lama, cuma aku xd masa nak update. Maklumlah orang busy macam aku nih, nak curik2 bukak blog pon susah. ntah bila lah aku berkesempatan nak update time koje yer.. pakat x sempat lah kan. Kerja bertimbun.. eheheh, rasa cam nak pindah dok bahagian lain.. Jeles nengok orang lain, sambil bekerja leh lagi bukak facebook and blog... Hum.. sabar lah wahai hati..

So tuk merealease tension after SBPA aku pon g lah massage muka nih ha.. Besh memang besh, tapi rege nya, xhinggat.. huahaha, xp asalkan aku puas hati.. Puas ker, pas dari tuh.. ak rasa cam muka aku... hum xmo komen lelebih lah.. ak try use produk tu sampai habis. next pos, aku akan reviewkan pasal produk yang aku pakai nih.. Jom layan gambar lah yer..


 nih la kedai nyer... eheheh..

ha, nih la produk yang aku pakai.. Dermalogica. So pas nih aku akan review satu2 yer.. kalo ada masa lah kan. nih pon curi2 time auni tido.. ehehe, kalu , memang x berpeluang aku nak update blog nih..

~THE END~

No comments:

Post a Comment