Wednesday, 29 February 2012

Karnival WOW @ Putrajaya

Hurm, sebelum basi citer nih, baik aku story... ahaks.. Setelah penat bekerja, mau gak release tension. Memang serabut keje x pernah habis.. Dengan perangai orang yang macam-macam hal.. Aku cuba tuk sabar tapi apakan daya... Hehe, Stop story mory pasal work ok.. Hehe, so tempat percutian/bersantai hujung minggu kami, kat presint 2 nih ha.. ada Karnival WOW. Syok ker, saja jer nak menjamu mata.. nak snap2 gambar yang mana rasa ada booth yang menarik..

Cadangnya nak g kul 9 last2 kul 11 baru gerak, pastu bukan terus pegi tempat yang dituju. Singgah opis abang dulu.. Ada keje katanya... Hum, kami menurut perintah.. g jer lah kan.. Bosan giler dok dalam kete. Selamat lah kejap jer. kalu lama, alamatnya balik umah lah. Hum kami sampai pon kul 1.. Wow, memang wow la kan.. panas giler kot. cam ner nak jenjalan tengah hari buta cam nih. naik pening kepala la panas  cam nih.. xper redah jugak lah kan. sian kat auni jer berpanas terik tuh..

Ok lah kita layan gambar lah pulak, sebab aku rasa xd story yang menarik pon nak di ceritakan... WEEEE

First Booth yang kami tuju NAZA WORLD.. wah kete grand tu.. aku memang minat. tapi apakan daya. x mampu nak beli.. huahahah... so ada sesapa leh teka ker keta apakah ini???

nih la kete nyer... nampak x perkataan tue??? xnampak lagi yew.. jap aku zoomkan lagi ok...
nampak x??... so kalu korang x nampak jugak. besarkan sendiri lah yea.. klik jer kat gambar tu okey..
next Booth yang redup.. Jab. Bomba.. Hehe, saja dok sini bagi aisar naik motor besar.. Syok katanya.. ehehe, ibu pon teringin nak naik gak. tapi malu la plak.. ahaha
uhuks... nih kete mini air minuman apa tah.. lupa lak.. comei jer kete nih.. so lepak jap pose

cian auni, ayah x snap pon.. asik snap pic abang aisar ngan ibu jer... mana muka auni???

 ahaha... nih ler muka anak perempuan ku... da besar da.. aih, baru 4 month. berat baru 6.5kg.. adoi auni, besar nye kamu... hum, cian kan. gambar saya xd la ibu.. sbb saya tecik sangat.. so, ibu pon snap pic auni time kami berteduh kat tempat makan..


4 comments:

  1. @Liza LizLil
    ahaha... tgk la mak dia masa kecik2 dulu.. huahahah... ngeee...

    ReplyDelete
  2. makin tembam la auni.eyja , ko buang la word verification ni, susah nak komen.

    ReplyDelete
  3. @Cik FaRiZaM
    hum... owh yer ker.. jap aku buang ek... hoho, sorry. aku pon x perasan... ngeee

    ReplyDelete