Monday, 27 February 2012

Birthday Giveaway @ mamamyja.com

Today, Its my bufday. Yer ker?? eh xd lah.. Tarikh nya akan dirahsiakan. So dengan itu aku akan adakan satu contest yang senang sangat2 untuk sesiapa yang rasa nak join.. weee... Jom kita teruskan kepada Terma Syarat yang perlu dipatuhi semasa peraduan dijalankan...




CARA-CARA NAK SERTAI CONTEST NIH. 
  1. LIKE page mamamyja.com dan FOLLOW mamamyja.com
  2. Buat satu entry page tajuk BIRTHDAY GIVEAWAY @ mamamyja.com
  3. Letakkan BANNER Giveaway kat atas nun, dan wat WISH yang menarik kat mamamyja.. hehe
  4. JAWAB soklan nih - BILAKAH TARIKH LAHIR mamamyja... dan BERAPA UMUR mamamyja sekarang - senang kan... ehehehe
  5. pastu tinggalkan LINK post korang kat ruang COMMENT kat bawah nih...
CAM NER NAK MENANG???
  1. Senang jer, ikut jer la syarat-syarat kat atas.
  2. SPECIAL GIFT kepada yang post pada hari BIRTHDAY mamamyja. Jika ramai, akan dilihat pada masa yang paling hampir mamamyja dilahirkan..
  3. Contest nih bermula pada 1 mac 2012 sehingga 31 mac 2012..
  4. Keputusan akan diumumkan pada 1April 2012 (bergantung pada keadaan, takut sibuk) 
mesti tertanya-tanya hadiah nyer apa erk...



Tempat PERTAMA - Wang Tunai RM 30
Tempat KEDUA - Wang Tunai RM 25
Tempat KETIGA - Wang Tunai RM 2O
Tempat KEEMPAT - Wang Tunai RM 15
Tempat KELIMA - Wang Tunai RM 1O

Special Gift - RAHSIA....

My Wish, Semoga berjaya... Cuba la yer, mana tahu ada rezeki... Amin

Para Peserta...

Blog Afasz
Blog ABC

13 comments:

  1. wahhh good jobbb!!

    ReplyDelete
  2. wah,wajib join nih.hahahahahaha...

    ReplyDelete
  3. @Liza LizLil
    ahaha... dipersilakan. semoga berjaya

    ReplyDelete
  4. http://lizalizlil.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html
    org je kot peserta kat cni.huhu...

    ReplyDelete
  5. aku join , lupa letak link:

    http://afasz.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  6. dh join..tq faz bgtau sy

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  7. hari ni birthday saye, . . terima kasih sebab sediakan hadiah, hahaha, . . . gurau je, . . :D

    nak join, nak menang hadiah untuk birthday, . . :)
    sini link : BiRTHDAY GiveAwAY

    atau

    http://jali-ashburn.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  8. dah join.salam perkenalan ye mamamyja

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  9. join mamamyja :)

    http://storiesmoriesimontelkulala.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  10. Join ! :)

    http://puteri-isya.blogspot.com/2012/03/birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  11. Saya nak join jugak :D
    http://ftnjwa.blogspot.com/2012/03/ga-birthday-giveaway-mamamyjacom.html

    ReplyDelete
  12. esok contest di tutup.. sempat ker aku nak hupdate nih.. adoi, busy nyer... hurm... cuba sedaya upaya okay..

    ReplyDelete