Wednesday, 29 February 2012

Wordless Wednesday - Sampai ke Mimbar snap gambar???

 

Read more ...

Karnival WOW @ Putrajaya

Hurm, sebelum basi citer nih, baik aku story... ahaks.. Setelah penat bekerja, mau gak release tension. Memang serabut keje x pernah habis.. Dengan perangai orang yang macam-macam hal.. Aku cuba tuk sabar tapi apakan daya... Hehe, Stop story mory pasal work ok.. Hehe, so tempat percutian/bersantai hujung minggu kami, kat presint 2 nih ha.. ada Karnival WOW. Syok ker, saja jer nak menjamu mata.. nak snap2 gambar yang mana rasa ada booth yang menarik..

Cadangnya nak g kul 9 last2 kul 11 baru gerak, pastu bukan terus pegi tempat yang dituju. Singgah opis abang dulu.. Ada keje katanya... Hum, kami menurut perintah.. g jer lah kan.. Bosan giler dok dalam kete. Selamat lah kejap jer. kalu lama, alamatnya balik umah lah. Hum kami sampai pon kul 1.. Wow, memang wow la kan.. panas giler kot. cam ner nak jenjalan tengah hari buta cam nih. naik pening kepala la panas  cam nih.. xper redah jugak lah kan. sian kat auni jer berpanas terik tuh..

Ok lah kita layan gambar lah pulak, sebab aku rasa xd story yang menarik pon nak di ceritakan... WEEEE

First Booth yang kami tuju NAZA WORLD.. wah kete grand tu.. aku memang minat. tapi apakan daya. x mampu nak beli.. huahahah... so ada sesapa leh teka ker keta apakah ini???

nih la kete nyer... nampak x perkataan tue??? xnampak lagi yew.. jap aku zoomkan lagi ok...
nampak x??... so kalu korang x nampak jugak. besarkan sendiri lah yea.. klik jer kat gambar tu okey..
next Booth yang redup.. Jab. Bomba.. Hehe, saja dok sini bagi aisar naik motor besar.. Syok katanya.. ehehe, ibu pon teringin nak naik gak. tapi malu la plak.. ahaha
uhuks... nih kete mini air minuman apa tah.. lupa lak.. comei jer kete nih.. so lepak jap pose

cian auni, ayah x snap pon.. asik snap pic abang aisar ngan ibu jer... mana muka auni???

 ahaha... nih ler muka anak perempuan ku... da besar da.. aih, baru 4 month. berat baru 6.5kg.. adoi auni, besar nye kamu... hum, cian kan. gambar saya xd la ibu.. sbb saya tecik sangat.. so, ibu pon snap pic auni time kami berteduh kat tempat makan..

Read more ...

Monday, 27 February 2012

Birthday Giveaway @ mamamyja.com

Today, Its my bufday. Yer ker?? eh xd lah.. Tarikh nya akan dirahsiakan. So dengan itu aku akan adakan satu contest yang senang sangat2 untuk sesiapa yang rasa nak join.. weee... Jom kita teruskan kepada Terma Syarat yang perlu dipatuhi semasa peraduan dijalankan...




CARA-CARA NAK SERTAI CONTEST NIH. 
  1. LIKE page mamamyja.com dan FOLLOW mamamyja.com
  2. Buat satu entry page tajuk BIRTHDAY GIVEAWAY @ mamamyja.com
  3. Letakkan BANNER Giveaway kat atas nun, dan wat WISH yang menarik kat mamamyja.. hehe
  4. JAWAB soklan nih - BILAKAH TARIKH LAHIR mamamyja... dan BERAPA UMUR mamamyja sekarang - senang kan... ehehehe
  5. pastu tinggalkan LINK post korang kat ruang COMMENT kat bawah nih...
CAM NER NAK MENANG???
  1. Senang jer, ikut jer la syarat-syarat kat atas.
  2. SPECIAL GIFT kepada yang post pada hari BIRTHDAY mamamyja. Jika ramai, akan dilihat pada masa yang paling hampir mamamyja dilahirkan..
  3. Contest nih bermula pada 1 mac 2012 sehingga 31 mac 2012..
  4. Keputusan akan diumumkan pada 1April 2012 (bergantung pada keadaan, takut sibuk) 
mesti tertanya-tanya hadiah nyer apa erk...



Tempat PERTAMA - Wang Tunai RM 30
Tempat KEDUA - Wang Tunai RM 25
Tempat KETIGA - Wang Tunai RM 2O
Tempat KEEMPAT - Wang Tunai RM 15
Tempat KELIMA - Wang Tunai RM 1O

Special Gift - RAHSIA....

My Wish, Semoga berjaya... Cuba la yer, mana tahu ada rezeki... Amin

Para Peserta...

Blog Afasz
Blog ABC
Read more ...