Sunday, 8 January 2012

Tree Steak House, Paya Jaras

Sambung write citer pasal makan-makan lagi.. Entry yang lepas aku ada mention pasal Tree Steak House kan?.. Celerate kali nih aku wat simple jer.. belanja makan, bagi hadiah.. biasalah kalu da kekurangan budget, cam nih la jadi nyer. simple but heppy siot.. nak romantik2 xleh show kat sini, huahahah... aku nak snap gambar kedai tapi faham2 la kan, aku nih ibu yang dah anak 2, cam ner la aku nak snap kan. dengan auni yang baru berapa bulan yang asik nak berdukung jer.. xleh la aku nak snap gambar sana sini... so dapat snap gambar makanan jer lah .. layan ok...

TREE STEAK HOUSE
Lot 3026, Kg. Paya Jaras Tengah, Laluan Besar
47000 Sungai Buloh, Selangor
Tel : 016-2690656

 muka auni kelat nyer... nak mamam yer cayang... nanti da besar sikit ibu cuap yer...

 aisar what are you doing tu??? adoi..

 anak ayah ker??? uhuks...

nih antara menu yang dipilih, dengan air barli suam dan limau tanpa gula suam..
 Onion Ring - RM3.50

 Bamboo Black Paper - RM 17.50

 Spaghetti Belogis - RM 5.90

Tualang Chicken Chop Black Paper - RM 10.90

Rasa-rasa nyer berpatutan x harganyer??. aku pon malas nk komen pasal harga nih, sebab kat sini jer nak jumpa chicken chop sedap. kat tempat lain jauh nak g.. uhuks, so xkisahlah kan.. Jadi sesiapa ada tempat menarik nak share, leh ler leave kat comment tu.. 

~THE END~

4 comments:

  1. beef steak kat moon's kitchen pandan indah sedap.terbaeek...

    ReplyDelete
  2. @Liza LizLil

    owh yer ker.. letak ar alamat penuh, senang leh terjah.. uhuks

    ReplyDelete
  3. Salam, boleh lawat Moon's Kitchen KL punye fb here https://www.facebook.com/pages/Moons-Kitchen-KL/110911608929862

    Tq

    ReplyDelete
  4. Western food kat fiske steakhouse Au2 keramat is the best & harga pun reasonable...mcm mkn kat 5* hotel...indah rupa dan rasanya jugak....Cer try...

    ReplyDelete

#kelabbloggerbenashaari