Saturday, 7 January 2012

Subway, i like..

Story bulan nih adalah... Subway my favorite. Ngeee, cam ner nak mulakan yer. Dah lama ak teringin nak makan subway nih, tapi lama ker?? xd la lama sangat. saja jer nak menggatal makan banyak kali, sedap kan.. Last aku makan on 21 dis rituh, tu pon celebrate besday laki aku.. Sehari aku belanja makan pagi - malam... time lunch, Subway kat section 7 shah alam. Dinner plak kat Tree Steak House.. ha next story aku citer k... 

Setelah penat lelah aku n kengkawan wat Opsyen SBPA, akhirnya Jumaat nih baru kami dapat kuar Lunch. Kalau x sebelum nih kami dok kat opis jer bertungkus lumus menyiapkan borang opsyen tu.. Sampaikan xd masa nak lelapkan mati sekejap pon.. tapi sekarang da relaks sikit. tinggal nak submit borang tu ker HQ jer.. Klah, banyak lak citernyer.. Jom layan gambar la plak yer...

 nih ler roti aku.. Honey Oat ayam aper ntah lupa arrr... ngeee

 wajib, sebelum makan kena pose dulu.. hahaha...


 syok tengok gambar nih... semangat tu penting... jangan marah yer CC..

dia nih sorang jer makan sup.. diet ker cik kak.. ehehehe katanyer kenyang da makan secret recipies..

So memang enjoy.. lepas nih ke mana pulak yer.. kenny roger kew.. ahaks.. any suggestion??? leave a comment ya.. thanks

~THE END~

2 comments:

  1. nape muka kite pelik...aduh..xde seri...

    ReplyDelete
  2. @zurakerol

    aduh jangan begitu, nanti lepas bersalin berseri2 la yer.. ngeee

    ReplyDelete