Friday, 7 October 2011

Setelah Sekian Lama Menyepi...

Ahaha... cam kelakar jer ayat kat atas tuh.. uhuks, dah lama aku x update aku nyer blog.. kenapa erk???. Itu lah kat opis aku tu x leh bukak lak blogger.. aku nak tgk blog aku langsung x boleh.. orang lain nyer leh plak.. ker memang aku nyer blog nih ada masalah sampai aku sendiri pon x leh nak view...ntah lah.. asik2 tukar template jer..huahahaha... 
XD perkara pon yang aku nak story kat sini.. almaklumlah kandungan da semakin besar dan sarat, apatah lagi ngah tunggu hari jer nih.. Aku agak keletihan sekarang nih.. Ntah kenapa malam jer x leh nak sleep then bila bangun pagi susah lak nak bangun.. Nak tido tu jangan tanya lah, asal nak beralih jer mesti sakit giler lah badan nih.. Patutlah susah ibu mengandung, dan aku telah pon alaminya.. Memang perit lah... Sekarang nih pon da rasa contraction yang x berapa kerap. Tapi kekadang rasa cam da nak bersalin, cuma tiada tanda2nya lagik... ehehehe... Aku sekarang da tak da mood tuk bekerja, fikiranku tertumpu kat hospital sahaja.. ahahah... leh ker cam tuh... 
Semua kelengkapan baby dah tersedia ada..aku da ready bag da dalam kete, mana tau tetiba jer bersalin nanti.. cuma belum cuci botol2 untuk dijadikan stok nanti.. ehehehe.. Perasaan aku sekarang nih, berdebar2. dan takut pon ada, sebab nya aku da lupa da cara nak meneran dan bernafas dengan betul.. huahahah sure nyer kena marah nanti.. ah, peduli apa..lantak lah kan bidan tu nak marah ker apa... janji aku dapat bersalin nanti sudah...  Mudah2an dipermudahkan segalanya. Dan aku berharap Ahad nih aku bersalin... nak sangat cepat.. Ya Allah kabulkan lah permintaan hamba mu ini Ya Allah...
So kat bawah nih ada lah beberapa keping gambar masa jamuan hari raya opis aku... ish2 muka yang gemuks... enjoy ya...














Read more ...