Monday, 26 September 2011

My Pregnancy This Weeks - 36 Weeks

Tup..tup... hanya tinggal lagi 21 hari sahaja lagi aku nak melahirkan seorang bayi.. Wah, x sabar pon ada, seram pon ada jugak.. walaupun tuk kali kedua aku bersalin, tapi masih terngiang2 lagi.. nak kata trauma tu xd lah sebab pengalaman aku dahulu xd lah seteruk mana.. lagi cepat ada lah.. 38 Minggu aku da bersalinkan Aisar Na'imullah. Cuma yang kedua nih aku x tau cepat ker lambat.. Bila difikirkan balik seronok nyer.. da nak masuk 2 anak aku, tapi leh ker nak handle??? hikhik, cam x caya jer.. Mudah2 an la yer... Sabtu lepas ak ada lah g ker Proton City di Tanjung Malim.. rupan sepupu belah laki aku.. so apa lagi, asik berpose jer lah kami kat sana.. heheh.. tapi muka aku agak slack sikit ar, sbb panas terik kat luar tuh.. enjoy pic ya...










Read more ...

Wednesday, 7 September 2011

Ramadhan 2011

click SINI untuk melihat gambar dengan lebih jelas lagi... TQ :)



Hehe, time nih berbuka kat mana erk.. owh, xjadi berbuka kat luar. Tapi we all sempat la jugak g Mid Valley n The Gardens, sbb and semata-mata nak tangkap gambar... hahahah, agak kelakar la jugak kan.. Sebenarnya ak nih nak berjalan ke sana sini. Al-Maklumlah dah nak dekat bersalin, so kena xtive kan diri nih sikit... bukan aper, tuk memudahkan bersalin, insyaallah... mudah2an dipermudahkan... ak nih da ngantuk tapi, ku gagahi jua, ngan boring pon ada gak. abang g keje x balik lagi, so ada masa terluang nih edit la blog sikit, aisar pon da tido.. so tiada gangguan.. chee wah... 
Puasa tahun nih, x banyak dapat jemputan. Orang x famous, cam ner nak dapat jemputan kan.. ngeee, so ak selalu gak lah berbuka kat Dominos, sedap giler berbanding ngn Pizza Hut.. kenapa we all memang x leh nak Accept bila berbuka kat Pizza, cam x berbaloi jer.. ahahaha, ker memang we all nih kuat makan?? ops.. nak wat cam ner mak buyong memang suka makan pizza... hahahah satu pon x cukup...
Nanti kalu rajin ak upload lah lagi gambar yer... so leh la click kat link tuk tgk gambar dengan lebih jelas lagi...
Read more ...

Saturday, 3 September 2011

Selamat Hari Raya 2011

Semua persiapan dah pon siap... heheh, tinggal nak beraya jer... program kami tuk hari tuh, solat hari raya, eat, then terus gerak ker Tanjung Malim, umah kakak My MIL.. Ak x g solat raya pon coz kena jaga 2 budak kecik.. ngeee aisar n ecah.. huh, sambil tuh ak siapkan barang-barang yang nak dibawa pulang ke umah atok... So dalam masa kami nak gerak tuh, ada la 2 tetamu yang datang, fuh kelam kabut la jugak, sbb kitorang x prepair apa2 pon.. sbb memang nak keluar beraya on that day tu.. hehehe... so after sumer tetamu da balik, kitorang sempatla snap gambar dulu... nih la gambar family kami beraya pada tahun ini....



haha... kenangan gambar outdoor... hurm
gambar nih plak diambil di Proton City, Tanjung Malim... Pemandangan yang cantik.. sbb tu kami asik belajar cam ner nak cantikkan lagi gambar... sambil beraya, sambil shot gambar... memang besh..











inilah gambar kenangan bila berada kat kg atok... hurm, memang malas nak balik sebenarnya, nak tangkap banyak lagi gambar,, apakan daya...



p/s - untuk melihat banyak lagi gambar silalah click dekat Album Raya 2011, di sidebar belah kanan @pun click disini

Read more ...